Friday, April 16, 2010

Fuhhhhh!!!! Kasi lap sikit...


mak aih.... dekat sebulan gak nih tak update.. he he.. apa cer ek..???

mula2 sekali, takziah pd keluarga Allahyarham Din Beramboi yang telah kembali rahmatullah. Tak sangka, pemergiannya sesuatu yang mengejutkan tapi nak buat macam mana, Allah lebih sayangkan dia.. Al-Fatihah..

Aku sendiri pun tak tau knp sejak akhir2 nih aku malas nak update story. terasa mcm ada something missing in life. Apa yg tersimpul selama ni pun dah terurai. Aku hanya teman tapi mesra. tapi bukan itu alasannya.. tapi kalau bukan yang itu, apa lagi ek...?? ntahla...

bulan ni sibuk ngan audit. nak kata penat tu tak la cuma nak kena update mana2 keje yg perlu diupdate. (betul ker ayat aku nih).

skang ni boleh dikatakan aku online ngan facebook. satu kegilaan dunia aku rasa. kerana facebook jugakla bil celcom aku melambung. hamik ko!! xpernah2 bil tinggi mcm tuh sekali datang.. huhu.. rabak duit. pak hassan siap warning lagi, maklumlah, bil atas nama dia.. he he. maafkan anakanda yer.

bulan ni dapat BONUS.. he he.. okeyla drpd xder.. adik2 dh siap tanya, jadi ker gi genting...?? Insya Allah, nanti along bawak ek... (^_^)

apa lagi...??? ermm... dah takde kot... he he


A.d.i.o.s


1 comment:

  1. ayoyo! ni betul2 kena lap nih..
    kwn, fb tu fb gekk.. jgn ler tinggalkan benda alah ni. sian blog mu sepi!

    update plz......

    ReplyDelete

TQ sebab sudi tinggalkan komen.
Kawan2 memang terbaik..
♥^_^♥