Monday, March 15, 2010

Badminton : DLCW juara Badminton All England Championship


Nak tunggu turn dia punya la lama. pukul 12tgh mlm gak la. Astro hancuss sebab hujan punya la lebat. 1st game x dapat tengok. Si jantung hati yg tgh melepak kena jadi penyampai sukan utk aku. **confirm pun belum sukati jer panggil si jantung hati..tuttttt... he he** Tapi berkat kesabaran aku (poyo je ayat) akhirnya aku dapat tengok gak 2nd game. Masa tu 11-11. uish, boleh tahan gak si Jepun ni. KENICHI TAGO. Tak sangka dia boleh beat 2 jaguh China, Chun Lai & Chen Jin.

Kemenangan straight set 21-19, 21-19 sememangnya 1 perlawanan yg cukup sengit. Tetapi akhirnya dia berjaya merangkul kejuaraan All England Championship.

Tahniah buat Datuk Lee Chong Wei.


A.d.i.o.s


2 comments:

  1. Aety, indu plak rasanya nak main badminton sesama lagi ;) ..

    ReplyDelete
  2. he he.. aku pun windu gak... (*v*)

    ReplyDelete

TQ sebab sudi tinggalkan komen.
Kawan2 memang terbaik..
♥^_^♥