Badminton : DLCW juara Badminton All England Championship


Nak tunggu turn dia punya la lama. pukul 12tgh mlm gak la. Astro hancuss sebab hujan punya la lebat. 1st game x dapat tengok. Si jantung hati yg tgh melepak kena jadi penyampai sukan utk aku. **confirm pun belum sukati jer panggil si jantung hati..tuttttt... he he** Tapi berkat kesabaran aku (poyo je ayat) akhirnya aku dapat tengok gak 2nd game. Masa tu 11-11. uish, boleh tahan gak si Jepun ni. KENICHI TAGO. Tak sangka dia boleh beat 2 jaguh China, Chun Lai & Chen Jin.

Kemenangan straight set 21-19, 21-19 sememangnya 1 perlawanan yg cukup sengit. Tetapi akhirnya dia berjaya merangkul kejuaraan All England Championship.

Tahniah buat Datuk Lee Chong Wei.


A.d.i.o.s


Comments

  1. Aety, indu plak rasanya nak main badminton sesama lagi ;) ..

    ReplyDelete
  2. he he.. aku pun windu gak... (*v*)

    ReplyDelete

Post a Comment

TQ sebab sudi tinggalkan komen.
Kawan2 memang terbaik..
♥^_^♥

Popular posts from this blog

Si Hijau ku merajuk lagi!!!! - masalah hon & minyak hitam terlebih

Mencari Ramli Musim Ke-5 Kini Bermula!