Posts

JOZAN LIVE

Image
Walaupun dah 3 episod bersiaran tapi tak terlewat kan nak promote.
Jozan is back!!
Live talk show ini bersiaran setiap hari Selasa jam 10 malam di saluran Astro Warna selama 40 episod.



Kalau  nak tengok secara live, boleh ke Astro tapi pastikn anda sampai awal sebab kena register di guard house terlebih dahulu. Korang akan di bawa oleh orang Astro ke studio yang berkaitan.
Pada yang merindui JOZAN, boleh la tengok untuk lepaskan rindu.  Aku pun lepas rindu gak sebab dah lama tak jumpa Zizan.. hahahaaa

Okeylah.. Takde apa nak citer kot.. jengok sini pun kadang kadang.. maaf lah.. aku terlebih aktiv kat FB and IG.. aktif kah? hahahaaaa
A.d.i.o.s

Artis Lawak Meletop AME 2018

Image
Alhamdulillah Tahniah boss!!

Abang Long Fadil 2

Image
Yes.. it's 2017 dan aku masih lagi setia bersama Zizan Razak.. eh.. lain macam jer bunyi eh.. hahahaaaa.. 
Just nak share mengenai filem terbaru Zizan Razak iaitu Abang Long Fadil 2. Apa yang boleh aku katakan adalah filem ini sememangnya berbeza dengan Abang Long Fadil 1. Memang nampak kematangan lakonan Zizan Razak dan ke'handsome' an Zizan Razak.. Uishhhhhhh.. Memang banyak kali habaq ke dia, awat handsome sangat.. Dia senyum jaaaa.. heheee.. Masa aku update ni, jumlah kutipan dikatakan telah pun RM 13 Juta dalam masa 13 hari. Ulang suara. RM 13 JUTA 13 HARI.. Dahsyat penangan ALF2 kali ni. 


Siapa yang minat Zizan Razak, pi la tengok filem ni di pawagam berdekatan yer. Yang tak minat tu duduk diam diam sudah. Jangan nak kecam sebarangan pulak. Heheheeee..
In Shaa Allah. Kalau aku rajin nak update blog ni, aku coretkan lagi di sini.. Itupun kalau korang tak jemu dengan aku.. hahahaaa
A.d.i.o.s




perlukah aku di sini?

mak aihhhhh

dah setahun berhabuk

haruskan aku mencoretkan sesuatu lagi di sini?

apakah aku masih perlu berada di sini?


Mencari Ramli Musim Ke-5 Kini Bermula!

Image
Telekom Malaysia Berhad (TM) dengan kerjasama Persatuan Bola Sepak Malaysia (FAM), Majlis Sukan Negara (MSN), Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM) dan Manchester United Football Club (MUFC) akan mengadakan ujibakat “Mencari Ramli 5” bagi mencungkil bakat-bakat pemain bola sepak negara dari peringkat akar umbi. Seperti musim terdahulu, TM akan menjelajah ke seluruh negara bagi memberi peluang bakat-bakat muda untuk menjadi ‘Ramli’ serta memenuhi impian mereka. Rancangan realiti ini merupakan platform sama rata yang akan menyenarai pendek 40 bakat muda bagi bersaing untuk dimasukkan ke dalam pasukan ‘Ramli’. 
Butiran lanjut ujibakat adalah seperti berikut:



Pendaftaran dibuka bagi mereka yang berumur dalam lingkungan 13-16 tahun. Berlainan dengan tahun-tahun yang lalu, Mencari Ramli 5 akan menghantar 12 peserta yang berjaya untuk menjalani latihan selanjutnya di Manchester United Soccer School (MUSS). Pemenang juga berpeluang menyaksikan pasukan Manchester United beraksi di Old Trafford,…

Happy New Year 2016

Image
maybe its too late to wish but here i am
Happy New Year friends!!
(^_^)

Tahniah Zizan Razak

Image
JUARA SUPER SPONTAN ALL STARS 2015

Date : 30 Oktober 2015 Venue : Dewan Raja Muda Musa, Shah Alam

tahniah brother meskipun diri kuat dilanda kontroversi inilah yang dikatakan rezeki


A.d.i.o.s