Posts

Perodua MyVI 2018

Image
To be honest, aku suka dengan design Perodua Myvi ni. Punyalah lama model ni keluar kan, baru sekarang nak bercerita.. hahahaaaa.. Kalau tak kerana komitmen yang tinggi, rasanya dah perambat kot sebiji. Siapa kata orang bujang tiada komitmen dalam hidup.. huhuuuuu



Aku dah banyak kali naik model ni, sebab office mate aku beli.. hahahaaa..   memang best la.. ada yang kata setanding dengan Jazz, tapi it's all depends on how you drive.
Sepanjang December 2018 ni, Perodua ada promotion wehhhh

kalau korang berminat nak  tanya pasal Perodua ni, boleh klik kat link wassap dan FB ni
http://www.peroduakobudi.com/hairul http://www.wasap.my/60193043311/hairul Perodua 4 U
In Shaa Allah, he will assist you.. kalau pic tu tanya dari  mana kawan kawan dapat info perodua ni, cakap jer dari Aety ok.. 



A.d.i.o.s

POLIS EVO 2

Image
.....and still counting yo!!!

Artis Komedi Popular ABPBH31

Image
Alhamdulillah.. tahniah boss ak.a Zizan Razak!!!

#latepost



A.d.i.o.s


Undian Online ABPBH 31 telah bermula

Image
Undian ABPBH 31 secara online telah bermula!!!

Vote ZIZAN RAZAK at http://www.abpbh.com.my as per categories mention above or click link as  below:-
http://www.abpbh.com.my/undian/pelakon-filem-lelaki-popular http://www.abpbh.com.my/undian/artis-versatil-popular http://www.abpbh.com.my/undian/artis-komedi-popular http://www.abpbh.com.my/undian/pasangan-serasi-filem

let's vote for my brother... eh.. my boss.. hahahaaa 😉
A.d.i.o.s

JOZAN LIVE

Image
Walaupun dah 3 episod bersiaran tapi tak terlewat kan nak promote.
Jozan is back!!
Live talk show ini bersiaran setiap hari Selasa jam 10 malam di saluran Astro Warna selama 40 episod.



Kalau  nak tengok secara live, boleh ke Astro tapi pastikn anda sampai awal sebab kena register di guard house terlebih dahulu. Korang akan di bawa oleh orang Astro ke studio yang berkaitan.
Pada yang merindui JOZAN, boleh la tengok untuk lepaskan rindu.  Aku pun lepas rindu gak sebab dah lama tak jumpa Zizan.. hahahaaa

Okeylah.. Takde apa nak citer kot.. jengok sini pun kadang kadang.. maaf lah.. aku terlebih aktiv kat FB and IG.. aktif kah? hahahaaaa
A.d.i.o.s

Artis Lawak Meletop AME 2018

Image
Alhamdulillah Tahniah boss!!

Abang Long Fadil 2

Image
Yes.. it's 2017 dan aku masih lagi setia bersama Zizan Razak.. eh.. lain macam jer bunyi eh.. hahahaaaa.. 
Just nak share mengenai filem terbaru Zizan Razak iaitu Abang Long Fadil 2. Apa yang boleh aku katakan adalah filem ini sememangnya berbeza dengan Abang Long Fadil 1. Memang nampak kematangan lakonan Zizan Razak dan ke'handsome' an Zizan Razak.. Uishhhhhhh.. Memang banyak kali habaq ke dia, awat handsome sangat.. Dia senyum jaaaa.. heheee.. Masa aku update ni, jumlah kutipan dikatakan telah pun RM 13 Juta dalam masa 13 hari. Ulang suara. RM 13 JUTA 13 HARI.. Dahsyat penangan ALF2 kali ni. 


Siapa yang minat Zizan Razak, pi la tengok filem ni di pawagam berdekatan yer. Yang tak minat tu duduk diam diam sudah. Jangan nak kecam sebarangan pulak. Heheheeee..
In Shaa Allah. Kalau aku rajin nak update blog ni, aku coretkan lagi di sini.. Itupun kalau korang tak jemu dengan aku.. hahahaaa
A.d.i.o.s