Friday, September 08, 2017

Abang Long Fadil 2


Yes.. it's 2017 dan aku masih lagi setia bersama Zizan Razak.. eh.. lain macam jer bunyi eh.. hahahaaaa.. 

Just nak share mengenai filem terbaru Zizan Razak iaitu Abang Long Fadil 2. Apa yang boleh aku katakan adalah filem ini sememangnya berbeza dengan Abang Long Fadil 1. Memang nampak kematangan lakonan Zizan Razak dan ke'handsome' an Zizan Razak.. Uishhhhhhh.. Memang banyak kali habaq ke dia, awat handsome sangat.. Dia senyum jaaaa.. heheee.. Masa aku update ni, jumlah kutipan dikatakan telah pun RM 13 Juta dalam masa 13 hari. Ulang suara. RM 13 JUTA 13 HARI.. Dahsyat penangan ALF2 kali ni. 



Siapa yang minat Zizan Razak, pi la tengok filem ni di pawagam berdekatan yer. Yang tak minat tu duduk diam diam sudah. Jangan nak kecam sebarangan pulak. Heheheeee..

In Shaa Allah. Kalau aku rajin nak update blog ni, aku coretkan lagi di sini.. Itupun kalau korang tak jemu dengan aku.. hahahaaa

A.d.i.o.s





Wednesday, September 06, 2017

perlukah aku di sini?


mak aihhhhh

dah setahun berhabuk

haruskan aku mencoretkan sesuatu lagi di sini?

apakah aku masih perlu berada di sini?


Thursday, January 14, 2016

Mencari Ramli Musim Ke-5 Kini Bermula!

Telekom Malaysia Berhad (TM) dengan kerjasama Persatuan Bola Sepak Malaysia (FAM), Majlis Sukan Negara (MSN), Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM) dan Manchester United Football Club (MUFC) akan mengadakan ujibakat “Mencari Ramli 5” bagi mencungkil bakat-bakat pemain bola sepak negara dari peringkat akar umbi. Seperti musim terdahulu, TM akan menjelajah ke seluruh negara bagi memberi peluang bakat-bakat muda untuk menjadi ‘Ramli’ serta memenuhi impian mereka. Rancangan realiti ini merupakan platform sama rata yang akan menyenarai pendek 40 bakat muda bagi bersaing untuk dimasukkan ke dalam pasukan ‘Ramli’. 

Butiran lanjut ujibakat adalah seperti berikut:




Pendaftaran dibuka bagi mereka yang berumur dalam lingkungan 13-16 tahun. Berlainan dengan tahun-tahun yang lalu, Mencari Ramli 5 akan menghantar 12 peserta yang berjaya untuk menjalani latihan selanjutnya di Manchester United Soccer School (MUSS). Pemenang juga berpeluang menyaksikan pasukan Manchester United beraksi di Old Trafford, Manchester.

Oleh itu, jika anda mempunyai anak-anak, adik-adik atau saudara mara yang berkemahiran seperti Memphis, Bastian Schweinsteiger atau Wayne Rooney, berusia antara 13 – 16 tahun, jangan lepaskan sesi uji bakat berhampiran anda dan serlahkan bakat yang mereka miliki!

Terdapat pelbagai aktiviti menarik menanti anda seperti Cabaran Bola Pening di mana pemenang berpeluang menyaksikan perlawanan Manchester United di Old Trafford dan aktiviti jualan produk-produk TM sepanjang uji bakat berlangsung. Untuk maklumat lanjut mengenai Mencari Ramli 5, layari www.tm.com.my/mr5 atau ‘Like’ laman Facebook Team Malaysia www.facebook.com/TeamMalaysia


A.d.i.o.s


Info dari:-
Jenama & Komunikasi Kumpulan
Telekom Malaysia Berhad



Happy New Year 2016





maybe its too late to wish but here i am

Happy New Year friends!!

(^_^)

Tuesday, November 03, 2015

Tahniah Zizan Razak



JUARA SUPER SPONTAN ALL STARS 2015


Date : 30 Oktober 2015
Venue : Dewan Raja Muda Musa, Shah Alam


tahniah brother
meskipun diri kuat dilanda kontroversi
inilah yang dikatakan rezeki



A.d.i.o.s